torstaina, maaliskuuta 15, 2012

Kaunista musiikkia


Nyt on jutuubi koluttu ja suosikki-kansio on turvonnut kaikesta tunteellisesta musiikista. Pari tuntia on vierähtänyt ja todennäköisesti Visa vingahtaa huomenna play.comissa... Mutta tässä kuitenkin näyte, Thomas Newman - Any other name , American Beauty -leffan muovipussi episodista.

sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2012

Bolero ja arvonnan tulos


Viime viikonloppuna Pirkolla oli näytillä nypläysryhmäläisensä tekemä bolero ja sain kunnian sen sovittaa. Sain luvan näyttää kuvia täällä, mutta tekijä haluaa pysyä anonyyminä. Aivan upea työ ja livenä vielä parempi. En ole aiemmin nähnyt tencelistä nyplättyjä juttuja, tosi mukavan tuntuinen materiaali, laskeutuu kauniisti.  Minäkin haluan tuommoisen.. :)

Oikea vastaus kasan langanpätkien määrästä on 116. Arvonnassa meillä on siten tasapeli, Mammutti arvasi 119 ja Birgitta 113, onnittelut!

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2012

Päättelyä ja arvonta

Äsken tulin Tervakoskelta Kapiokirstun hopeaketjukurssilta (ohjaaja Eija Nikkilä). Oma käsivarteni on sen verran vaivainen, etten koskenut hopeaan, vaan pääsin kivasti eteenpäin hexagonivauvanpeittoni viimeistelyssä ja tänään myös nypläsin yhden mallikerran loppuun. Alla kuitenkin Mallan ketju ( ja toisen tekijästä en ole valitettavasti ollenkaan varma).
24.2. blogini täytti vaivihkaa 4 vuotta ja juhlistakseni tapahtumaa pistän arvonnan pystyyn. Jotain käsityöhön liittyvää tulisi palkinnoksi (ei ole vielä päätetty). Idea lainattu äskeisestä -sannan- -blogin arvonnasta, ja kun kerran juuri sain aikaiseksi oman tuoreen kasan päättelylankoja, niin :) 
Eli saapi arvata montako langanpäätä tuossa on (oikeasti olen päätellyt muutaman pätkän enemmän, mutta olivat niin lyhyitä, että upposivat kokonaisuudessaan).  Lähimmäksi arvannut voittaa, osallistua saa ensi sunnuntaihin asti.

torstaina, maaliskuuta 01, 2012

Musiikkia...

joka sopii päivän tunnelmiin